Almere is twee Dekamarkt-vestingen rijker. (Foto: aangeleverd)
Almere is twee Dekamarkt-vestingen rijker. (Foto: aangeleverd)

Advertorial

Dekamarkt opent eerste twee winkels in Almere

ALMERE - Na een ombouwperiode van maar enkele dagen opende de voormalig DEEN-supermarkten aan de Regenboogweg en aan de Rembrandtweg in Almere vorige week gelijktijdig hun deuren als DekaMarkt. 

Onder toezicht van diverse omwonenden knipten supermarktmanagers Thom Bijlaard (Regenboogweg) en Peter de Rijk (Rembrandtweg) het lintje door en heetten iedereen welkom in hun nieuwe supermarkten. De eerste 200 klanten konden rekenen op een gratis bos bloemen. Supermarktmanager Thom Bijlaard (Regenboogweg): “Bij Dekamarkt kunnen klanten rekenen op een groot assortiment vlees van hoge kwaliteit, want dit verwerken we zelf in onze eigen slagerij. En vergeet ook ons vegetarisch vers assortiment niet. Volledig vegan en met een gezonde basis van erwten, tarwe of groenten. Zo wordt variëren nog makkelijker. Ook bakken we zelf elke ochtend het knapperigste brood in onze eigen bakkerij en de hele dag door ter plekke op de winkelvloer. Verder is er aandacht voor het lekkerste vers, vakmanschap en uitstekende service. En omdat we zoveel zelf doen, betalen klanten nooit teveel. We bieden de beste smaak. Voor de beste prijs.” 

Vertrouwde producten

Klanten vinden ook een flink aantal vertrouwde producten van DEEN terug. "Denk maar eens aan de knoflooksaus, kibbeling of ultra-verse maaltijden uit de warme keuken. Ook de bekende gezichten van de voormalig DEEN-collega’s zijn er nog gewoon", vult supermarktmanager Peter de Rijk (Rembrandtweg) aan. "Zij kennen de klant en de klant kent hen. Wel zo prettig. Kortom, het vertrouwde van D’EEN en al het voordeel van de ander. Kijk, proef en ervaar het zelf in de nieuwe DekaMarkt”.

DekaMarkt trakteert

De komst van DekaMarkt naar Almere ging niet onopgemerkt voorbij. Reversed graffiti fleurde de stoeptegels op als voorbode op de opening, zaterdag stond voor de twee winkels een poffertjeskraam en ontvingen de eerste 200 klanten in beide winkels een gratis appeltaart. Zondag 17 oktober werden de eerste 200 klanten op gratis croissants getrakteerd. Verder deelden Dekamarkt-medewerkers op een bakfiets appeltjes voor de dorst uit. Beide supermarkten zijn zeven dagen per week open.