Manager Inci Sivacioglu in de nieuwe studio van SunXL in Almere. (Foto: Fred Rotgans)
Manager Inci Sivacioglu in de nieuwe studio van SunXL in Almere. (Foto: Fred Rotgans) Fred Rotgans

SunXL heeft nieuwe zonnestudio geopend in Almere Centrum

STAD CENTRUM – SunXL heeft een nieuwe vestiging geopend in Almere Centrum. In de sfeervol ingerichte zonnestudio aan de Koopmanstraat 6 kunnen klanten gebruik maken van de allernieuwste zonapparatuur. “Onze gediplomeerde medewerksters heten iedereen welkom en kunnen klanten deskundig adviseren met betrekking tot verantwoord zonnen”, vertelt manager Inci Sivacioglu. 

Naast drie vestigingen in Haarlem en een vestiging op IJburg is dit de vijfde zonnestudio van SunXL. “Wij zijn heel trots dat wij in Almere nu ook onze bekende service en kwaliteit kunnen bieden”, vertelt Inci, die zelf al dertien jaar werkzaam is bij SunXL. “Uiteindelijk hopen we nog verder te groeien met vestigingen in heel Nederland.”

Nieuwste zonapparatuur

SunXL werkt met de nieuwste technologieën op het gebied van zonapparatuur. Zo is de nieuwe Ergoline LightVision een ware eyecatcher in de Almeerse salon. “We hebben in totaal twaalf zoncabines met verschillende zonnebanken. Samen met de klanten wordt besproken welke zonnebank en welke tijdsduur bij hun huidtype en zonervaring past. Daarnaast adviseren we ook over bijhorende zonproducten, die essentieel zijn voor een optimale verzorging en bescherming van de huid. Onze medewerksters zijn daar vakkundig in opgeleid.”

Naast kwaliteit, service en vakkundigheid, staat ook hygiëne hoog in het vaandel. “Alles wordt goed schoongehouden en de zonnebanken worden gereinigd met een speciaal desinfectiemiddel”, benadrukt Inci. 

Positieve effecten

Klanten kunnen per zonbeurt betalen, maar SunXL biedt ook voordeelabonnementen. “Wij heten iedereen van harte welkom. Behalve een mooi kleurtje, zorgt de zonnebank voor nog meer positieve effecten. Zo wordt extra vitamine D aangemaakt en is de warmte van de zonnebank goed voor je spieren en gewrichten. Bovendien is het heerlijk om even lekker 20 minuutjes te ontspannen.” 

Een afspraak maken is niet nodig. Meer informatie: 036-7502777 of kijk op www.sunxl.nl