Kandidaten Lelyprijs 2022 gezocht

ALMERE - Het Prins Bernhard Cultuurfonds Flevoland zoekt lokaal personen of verenigingen die in aanmerking komen voor de Lelyprijs 2022. Mensen of organisaties die zich vrijwillig gedurende langere tijd hebben ingezet voor de Flevolandse cultuur of natuur kunnen voor 31 januari voorgedragen worden.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds brengt mensen, werelden en ideeën samen om cultuur en natuur te laten leven. De Lelyprijs, een bedrag van 5.000  euro te besteden aan cultuur of natuur – en een kunstwerk, wordt sinds 1996 ieder jaar uitgereikt aan een organisatie, persoon of initiatiefgroep uit Flevoland. Kandidaten die zich provinciaal of binnen hun gemeente hebben onderscheiden met activiteiten op het gebied van cultuur of natuur komen in aanmerking voor de prijs. 

Voordragen 

Wie een persoon of organisatie wil voordragen voor de Lelyprijs 2022 kan een mail sturen naar het Prins Bernhard Cultuurfonds Flevoland, bij voorkeur per e-mail: flevoland@cultuurfonds.nl, onder vermelding van nominatie Lelyprijs 2022. Uiteraard moeten de nominaties worden voorzien van een motivatie.