Maak kennis met de kringloopwinkel via de promovideo van medewerker Jeff.
Maak kennis met de kringloopwinkel via de promovideo van medewerker Jeff.

Inspirerende rommelretraite in Kringloopwinkel

Vis à Vis Adventures organiseert weer bijzondere ontdekkingsreis

ALMERE - Vis à Vis Adventures neemt het publiek deze winter weer mee op een bijzondere ontdekkingsreis. Het wordt dit keer een inspirerende rommelretraite. De Rode Haring, het markante rode gebouw van het Almeerse theatergezelschap aan de Muiderzandplaats, wordt hiervoor omgetoverd tot een heuse kringloopwinkel. 

Eerder presenteerde Vis à Vis Adventures al succesvolle ontdekkingsreizen langs de bodem van de oceaan en het uiterste puntje van Antarctica. Deze winter wordt een ontdekkingsreis aangeboden die een stuk dichter bij huis ligt. "Maar dat maakt de reis zeker niet minder avontuurlijk", benadrukt Rutger Buiter van Vis à Vis. "De kringloopwinkel is een inspirerende en inclusieve plek, met een belangrijke rol in de samenleving. Het is een veilige plek in een steeds sneller wordende wereld, waar zowel bijzondere spullen als mensen vaak een tweede leven vinden. Daarom hebben we de kringloopwinkel als uitgangspunt voor deze reis genomen. We duiken in de hartverwarmende verhalen van de locals die de kringloop kleur geven en laten de bezoekers verdwalen tussen alle spullen en ideeën die een tweede kans krijgen." 

Theaterbelevenis

Kringloop is een twee uur durende theaterbelevenis, inclusief maaltijd, en vindt plaats in de warme binnenruimtes van Vis à Vis. Het team is voor deze productie uitgebreid met een diverse crew gastspelers en makers. Zij trakteren het publiek op een bijzondere rommelretraite. Bij aanvang wordt een verse plantaardige polderstamppot geserveerd.

Kaarten zijn te koop via www.visavis.nl.