(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Rugby Club Bulldogs viert verkiezing met speciale rugbybal

ALMERE - Rugby Club Bulldogs Almere is dit jaar verkozen tot club van het jaar in Almere en Club van het jaar in Flevoland. Om dit te vieren heeft de club een speciale rugbybal ontwikkeld

De titel is ontvangen voor de positieve manier waarop de club met al zijn vrijwilligers de vereniging in Coronatijd als familieclub springlevend heeft gehouden. Er is daarbij continue gekeken naar een manier om zoveel mogelijk sport veilig aan te kunnen bieden. 

Rugbyvormen

Zo kon stadsjeugd gratis meetrainen en werden afgelopen jaar nieuwe rugbyvormen als socials-rugby, walking-rugby en mums-rugby opgestart. Dit heeft geresulteerd in een ledenaantal record en teams die goed presteren. Helaas zijn de verschillende competities nu voor een periode stilgelegd.

Rugbybal

Rugby Club Bulldogs Almere wil de leden graag in beweging houden en de gewonnen verkiezing samen met de leden vieren. Om dat samen mogelijk te maken heeft de club 400 rugbyballen laten produceren waarop niet alleen het clublogo is geplaatst, maar waarop ook de Club van het Jaar eretitels ter herinnering staan afgedrukt.

Alle leden ontvangen deze bal, om lekker in beweging te kunnen blijven en om terug te blikken op een prachtig clubjaar. Leden die zich komend jaar als volwaardig lid aanmelden zullen als welkomstgeschenk ook zo’n rugbybal in ontvangst mogen nemen.

Kernwaarden

Rugby is een stevige sport, maar wel een sport waar kernwaardes hoog in het vaandel staan. Daarom staan ook de vijf kernwaardes van Rugby Club Bulldogs Almere duidelijk op de bal aangegeven: ‘solidariteit, respect, discipline, passie, integriteit´.