Het pand Home Island Interiors aan de Schutterstraat 33 (Foto: aangleverd)
Het pand Home Island Interiors aan de Schutterstraat 33 (Foto: aangleverd)

Advertorial

Home Island Interiors geopend in Almere Centrum

STAD CENTRUM -  Home Island Interiors heeft zaterdag 4 december haar deuren geopend in Almere. In de winkel presenteren verschillende woonmerken hun collecties onder één dak. De meubels en woonaccessoires die er te koop zijn kunnen bovendien in veel gevallen meteen worden meegenomen of thuisbezorgd.

Het is de vierde vijfde permanente Home Island winkel voor het Nederlandse woonconcept. De bestaande winkels in het Gooi trokken steeds meer klanten uit Almere. Om hun  hen tegemoet te komen werd besloten een 800 m2 grote winkel in Almere Centrum te openen. Nieuw in deze nieuwe winkel aan de Schutterstraat 33 is het shop-in-shop principe waarbij de diverse, door Home Island Interiors zelf geselecteerde woonmerken, hun nieuwste collecties presenteren. Dat zijn bijvoorbeeld PTMD, Richmond Interiors, Eleonora, By-Boo, Dutch Interior, Light & Living, Mattz en Sevn. 

Stijl

De stijl van de meubels en woonaccessoires die er gepresenteerd worden is dan ook zeer uiteenlopend en laat zich het beste omschrijven als een mix van hotel chique en landelijk industrieel. Naast een groot aanbod aan banken, fauteuils, eetkamermeubels, kasten en klein meubelen, is er ook ruime keuze uit verlichting en woonaccessoires.  De meeste artikelen meubels zijn op uit voorraad leverbaar en kunnen zelfs meteen worden meegenomen. Maar er kan ook een bezorgafspraak worden gemaakt voor dezelfde dag of wanneer het de klant uitkomt.