Advertorial

HTG Services verzorgt gidsenservice bij Floriade Expo 2022

ALMERE - Floriade en HTG Services hebben een samenwerking voor de rondleidingen op dit 10-jaarlijks groene evenement. HTG Services is hiermee de officiële Floriade-partner op het gebied van rondleidingen. HTG Services is de grootste commerciële gidsencentrale in de regio Amsterdam en levert momenteel de lokale gidsen voor zo'n 5500 groepen per jaar. 

HTG Services ziet de samenwerking met Floriade als een waardering voor de inspanning en kwaliteit van de afgelopen jaren. "De groei van ons bedrijf is hard gegaan en het is duidelijk geworden dat wij een grote behoefte in de markt vervullen. Veel touroperators hebben steeds minder tijd om zelf lokale gidsen te zoeken en maken gebruik van onze services. Wij hebben ruim 100 gidsen in ons bestand en geven uiterlijk binnen 24 uur antwoord op iedere aanvraag".
Groen leven in de stad en duurzaam verbouwd voedsel zijn thema’s die steeds meer mensen bezig houden en proberen toe te passen in hun dagelijkse leven. De zevende Floriade Expo 2022 heeft op deze thematiek veel te bieden. Met de uitleg van een gids worden onze bezoekers nog meer geraakt door wat ze zien, ruiken en proeven, legt Nicole Venema uit, Projectmanager Sales bij Floriade. We zijn verheugd hiervoor met de professionele partij HTG samen te werken.

Veel vertrouwen

Zowel HTG Services als Floriade zien de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet. Rondleiders en gidsen zijn het ultieme visitekaartje van een bedrijf. Floriade heeft met HTG Services hiervoor de juiste expertise en ervaring in huis gehaald. Samen hebben zij een divers pakket aan rondleidingen samengesteld, variërend van algemene rondleidingen tot en met gespecialiseerde rondleidingen op het gebied van duurzaamheid, kunst en land- tuinbouw.
Speciaal voor de Floriade gaat HTG Services een team rondleiders samenstellen met uitgebreide kennis van land- en tuinbouw. Zij krijgen in de maand maart een uitgebreide training zodat het team volledig klaar is voor de opening op 14 april. Het team zal onder leiding komen te staan van een deskundige gids.