(Foto: Stad & Natuur)
(Foto: Stad & Natuur)

Wandelen en speuren in het bos met Stad & Natuur

ALMERE - Een speurtocht maakt wandelen in de natuur nóg leuker. Stad & Natuur heeft altijd leuke speurtochten op de website staan. Sinds kort is er ook een gloednieuwe speurtocht in het Vroege Vogelbos.

Het Vroege Vogelbos is het oudste bos van Almere en bestaat in 2022 vijftig jaar. Speur met zwart bles Zoë door dit bos en leer hoe de dieren en bomen zich klaar maken voor de winter. De speurtocht Schaapje in het Bos start voor de schaapskooi aan Muiderweg 8. Volg hier de palen en doe bij elke opdrachtenpaal een opdracht van het speurvel.

Er is ook een winterspeurtocht door het Den Uylpark. Ontdek samen met varken Vinny hoe de dierenvriendjes hier de winter doorkomen. Deze speurtocht start bij de kinderboerderij en gaat door het Den Uylpark. 

Op stadslandgoed De Kemphaan is de speurtocht Biodiversiteit. Baron Vos leert je alles over biodiversiteit, wat zoveel betekent als: ruim baan voor planten en dieren. De speurtocht start voor het gebouw van Stad & Natuur. 

Kijk voor alle speurtochten op de website van Stad & Natuur. De speurtochten zijn voor €1,50 te koop in de webwinkel: https://winkel.stadennatuur.nl