Afbeelding
Ja'eli van Beveren

Advertorial

Nieuwe mbo opleiding: Vakmanschapsroute

ALMERE - Aeres mbo Almere start met een nieuwe, groen brede opleiding op mbo 2 niveau: de vakmanschapsroute. Gedurende deze opleiding ga je als student kennis opdoen in vier verschillende vakgebieden. 

Ligt jouw hart bij dierverzorging of voeding en technologie? Of kies je liever voor de richting medewerker hovenier of (groene) retail? Gedurende de opleiding ga je kennis opdoen in deze vakgebieden. Je kan meteen voor een specifieke richting kiezen, of eerst een breed scala aan vakken volgen. Door de uitdagende theorie en leuke praktijklessen maak je kennis met de verschillende richtingen en word je goed voorbereid op het maken van je uiteindelijke keuze. Jij bepaalt samen met ons de inrichting en snelheid van jouw opleiding. Een maatwerktraject.

Aeres mbo: beste groene school

Aeres mbo is opnieuw uitgeroepen tot beste groene school (aoc) in de Keuzegids mbo 2022. Onze studenten zijn erg tevreden over hun opleiding en hun school. Bij Aeres mbo volg je ondernemend beroepsonderwijs met respect voor mens, dier en natuur. De opleidingen zijn eigentijds en bereiden je goed voor op de duurzame maatschappij.

Interesse in deze of andere opleidingen? Ga naar www.aeresmbo.nl-almere meld je aan voor de open dag en kom alvast kennis maken.


Afbeelding