(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Start het nieuwe jaar creatief bij Art Partout

ALMERE - Start het nieuwe jaar creatief bij Art Partout en leer alle belangrijke technieken om mooie schilderijen te maken.

Iedereen kan goed leren schilderen met de juiste begeleiding. Wie zichzelf wil overtuigen kan een proefles volgen. In 2,5 uur wordt dan een schilderijtje met olieverf gemaakt, dat na de les mee naar huis kan worden genomen. De proefles is gratis. De materialen, zoals olieverf, penselen en een palet, kosten €12.50. Dit bedrag krijgt men terug bij deelname aan de lessen. De materialen mogen ook mee naar huis, om thuis direct verder te kunnen schilderen.

Uitgebreid lesprogramma

Art Partout biedt al ruim 20 jaar een uitgebreid programma; van realistisch fijnschilderen tot en met impressionisme. Daarnaast worden vele disciplines aangeboden, zoals stilleven, portret, landschappen en dieren schilderen. Je kunt bij Art Partout ook leren tekenen en etsen. 

De lessen zijn op verschillende manieren te volgen; zowel wekelijks een dagdeel of één hele dag in de maand. Er wordt gewerkt in kleine groepen, zodat iedereen optimaal aandacht krijgt van de docent. Aan het eind van de opleiding krijgen de deelnemers een certificaat. De fysieke lessen starten in maart 2022. De lessen kunnen ook online worden gevolgd met duidelijke videomodules en een uitgebreid lesboek.

Meer informatie: mail naar info@artpartout.nl, bel 085 1302757 of kijk op  www.artpartout.nl.