(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Jazztalent Jaïnda bij Your Musiq Live

ALMERE - De jonge talentvolle Almeerse vocaliste en songwriter Jaïnda, winnares van de landelijke Kunstbende-finale, is zaterdag 5 februari te gast bij Your Musiq Live.

Your Musiq Live is een gezamenlijk initiatief van muziekschool Your Musiqskool en het radioprogramma Wakker Worden Met op Omroep Almere om jong muzikaal talent uit Almere een podium te geven en muziek(onderwijs) in de spotlights te zetten.
In deze tweede uitzending is zal jazztalent Jaïnda Buiter live muziek laten horen, waaronder zowel eigen werk als jazz klassiekers. erbij wordt ze begeleidt door haar, sinds 2,5 jaar vaste gitarist en JJC Student Philip Kurstjens. Ook begeleidt ze zichzelf op piano.

Sinds 2018 volgt Jaïnda lessen bij Your Musiqskool, waar ze begeleid werd naar het Junior Jazz College. Afgelopen zomer werd ze aangenomen bij het Conservatorium van Amsterdam op de afdeling jazz/lichte muziek en sindsdien maakt ze grote stappen.
In 2021 werd Jaïnda de winnares van de landelijke finale van de Kunstbende met eigen geschreven werk. Onlangs gaf ze samen met het Nederlands Junior Jazz Orkest, waar ze de vaste vocaliste is, een optreden bij het NPO programma Mathijs Gaat door, daarnaast treedt ze regelmatig op in en buiten Almere.

Your Musiq Live kan je elke eerste zaterdag van de maand tussen 10.00 -11.00 uur kijken of luisteren tijdens het programma Wakker Worden Met (9.00-12.00) op OmroepAlmere.nl.