Dennis van der Kolff van de Columbusschool was de winnaar van 2020. (Archeffoto: aangeleverd)
Dennis van der Kolff van de Columbusschool was de winnaar van 2020. (Archeffoto: aangeleverd)

Drie genomineerden Conciërge van het Jaar-verkiezing bekend

Algemeen

Almere – Uit alle creatieve en hartverwarmende inzendingen is het gelukt om drie conciërges te selecteren die uiteindelijk kans maken op de titel Almeerse Conciërge van het Jaar 2021.

D66 Almere organiseert al jaren de verkiezing “Conciërge van het jaar”. Dit jaar voor de negende keer op rij. Jaarlijks wordt deze succesvolle verkiezing gehouden om extra aandacht te geven aan deze onmisbare medewerkers op de scholen.

De shortlist voor ‘Conciërge van het jaar 2021’ de bestaat uit de volgende conciërges in geheel willekeurige volgorde: Frank Kroon van De Bongerd, Peter de Jong van Syncope en Martin de Ridder van De Kraanvogel.

“Het was weer een ontzettend leuke klus om samen met de mede-juryleden Meke Smeulders en Rachida Moreira Figueiredo van D66 door alle nominaties te gaan. Eerlijk gezegd is dit ieder jaar weer de leukste D66-vergadering” vertelt juryvoorzitter en raadslid voor D66 Sven van der Burg. “We hebben zulke mooie en creatieve inzendingen binnengekregen. We waren er alle drie weer van onder de indruk en dat maakt het kiezen beslist niet makkelijk.”’

In totaal zijn er 70 nominaties ingestuurd. De jury beoordeelt de inzendingen op creativiteit en enthousiasme. “We houden deze drie nog even in spanning”, vervolgt van der Burg. Volgende week vrijdag 11 februari wordt de inmiddels overbekende beker uitgereikt aan de winnaar, tot die tijd is het nagelbijten.”