Citroën ë-C4 met subsidie

Auto

ALMERE - Wil je op particuliere basis een nieuwe elektrische auto aanschaffen? Vergeet dan niet om overheidssubsidie aan te vragen. Ook in het nieuwe jaar wordt hier veelvuldig gebruik van gemaakt. De Citroën ë-C4 blijkt een gewild model; binnen een paar dagen waren er al 600 aanvragen.

Ook in 2021 was de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) een groot succes. De subsidiepot was al snel leeg. Op 3 januari 2022 is de subsidiepot weer bijgevuld. Hierdoor ontdekken veel mensen de voordelen van een volledig elektrische auto. Een geliefd model is de Citroën ë-C4, leverbaar vanaf 33.990 euro, of vanaf 30.640 euro met de subsidie meegerekend. De subsidie is ook aan te vragen voor private lease. Dan is de ë-C4 al te rijden vanaf € 289,21 per maand. Samen met de actieradius tot wel 357 km (WLTP) en de lage gebruikskosten van een volledig elektrische auto is de Citroën ë-C4 een aantrekkelijk aanbod. Maar de subsidiepot is ook dit jaar niet oneindig. 

Wees er snel bij 

Wie het eerst komt, het eerst maalt. Het is dus van belang voor geïnteresseerde kopers om niet te lang te wachten. Wie nu een ë-C4 reserveert, kan gelijk de subsidie aanvragen. De dichtstbijzijnde dealer neemt direct contact op met de klant om de ideale ë-C4 samen te stellen en de reservering compleet te maken. De klant moet de subsidie zelf aanvragen. Citroën kan hierbij assisteren.