(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) Stephan Pouw - stavos.nl

Nieuwe locatie Parkhuys geopend op Wereldkankerdag

Algemeen

ALMERE - De nieuwe locatie van het Parkhuys Almere aan de Edvard Munchweg is vrijdag, op Wereldkankerdag, officieel geopend.

Op Wereldkankerdag is er wereldwijd aandacht besteed  aan de impact van kanker, een ziekte waar 1 op de 3 Nederlanders op een zeker moment mee te maken krijgt. De ziekte verandert niet alleen het leven van de patiënt, maar heeft ook invloed op dat van diens partner, familie, collega’s en vrienden. In Nederland spannen vele organisaties zich in om kanker te voorkomen, tijdig op te sporen en te behandelen. Parkhuys Almere biedt een luisterend oor en ondersteuning bij het omgaan met wat er allemaal op je afkomt. In alle fases van het ziekteproces, maar óók tot ver na afloop daarvan.

Op Wereldkankerdag is het Parkhuys officeel geopend aan de Edvard Munchweg 18b. De oprichtster van het Parkhuys, Leonie Groosman, heeft de sleutel overgedragen aan Yvonne Ferwerda. Het was een mooie drukke dag, met mooie gesprekken, waarop Parkhuys Almere heeft laten zien wat zij te bieden heeft aan iedereen die leeft met en na kanker.
Met dank aan Termeulenroses en Brandse Bloemen & Planten voor de prachtige bloemen en het optreden van het Zingen voor je leven koor onder leiding van Heleen van der Heul.