Studenten Aeres MBO laten belang van paarden zien in de stad

ALMERE - Tweedejaars studenten paardensport en –houderij van Aeres MBO willen Almeerders te laten zien wat het belang is van paarden in de stad. De studenten verzetten donderdag 17 februari om 10.00 uur de Floriade aftelklok op de Esplanade. Vanaf dat moment is het nog maar 56 dagen voordat de Floriade Expo haar deuren opent. 

De studenten brengen ook paarden mee naar het aftelmoment. Hoe waardevol de omgang met een paard is, kunnen kinderen ervaren door met het paard in contact te komen en eventueel een rondje te rijden. Ook is er een speciaal ingerichte Polaroid photobooth waarin voorbijgangers op de foto kunnen met een paard of pony. In een interactieve quiz kunnen bezoekers hun kennis over paarden testen en daarmee mooie prijzen winnen. 

Ook zullen de studenten laten zien wat zij leren in de mbo opleiding paardensport en – houderij aan de hand van een speciaal gemaakte video en een presentatie. Geen tijd op 17 februari om 10 uur? Kijk dan voor meer informatie op www.aeresmbo.nl/almere/paardensport-en-houderijmbo.almere@aeres.nl of bel naar 088-0205400.