Jerzy Soetekouw. (Foto: aangeleverd)
Jerzy Soetekouw. (Foto: aangeleverd)

Literaire avond met Jerzy Soetekouw

ALMERE - Hoe is het om op te groeien in Almere en om je te ontwikkelen in je rol binnen de stad? In de Literaire Avonden op woensdag 16 februari wordt Jerzy Soetekouw geïnterviewd. 

Soetekouw is in het dagelijkse leven onder meer als directeur-bestuurder betrokken bij de VMCA (de Vrijwilligers- en Mantelzorgcentrale Almere). Voorheen diende hij zijn woonplaats Almere als locoburgemeester en vanuit die hoedanigheid was hij betrokken bij de opening van de moskee. De rode draad in zijn leven is dat hij zich graag inzet voor een samenleving waarin iedereen tot talentontplooiing kan komen. Zijn lijfspreuk 'so so lobi' (Surinaams voor: alleen maar liefde) sluit goed aan op die van de Ahmaddiya-gemeenschap: liefde voor iedereen, haat voor niemand.

Iedereen is welkom om de Literaire avond bij te wonen. Vooraf aanmelden per mail: almeremoskee@islamnu.nl. Plaats: Baitul Afiyat Moskee, Siliciumstraat 3 in Poort, tel. 085-0606558. Wanneer: woensdag 16 februari 20:15 uur. Het interview is ook live te volgen op het Youtube-kanaal.