(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Oriëntatietraject werken in Zorg en Welzijn

FLEVOLAND - Voor iedereen die benieuwd is of een baan in Zorg en Welzijn iets voor hen is, biedt Flever een oriëntatietraject aan. Het traject bestaat uit een korte telefonische intake, een online talentenscan en een gesprek met een loopbaancoach. Daarna volgt een advies op maat om de zoektocht voort te zetten tijdens de Ontdekdezorg week van 14 tot en met 19 maart.

De Ontdekdezorg week vindt voor de tiende keer plaats. Tijdens deze week kunnen geïnteresseerden de mogelijkheden van leren en werken in Zorg & Welzijn verder ontdekken. Er zijn dagelijks online webinars te volgen. Op donderdag 17 maart staan werkgevers, onderwijsinstellingen en loopbaancoaches uit Flevoland klaar tijdens het Ik Zorg. event, van 15.30 tot 17.00 uur bij MBO Landstede in Lelystad. 

Wie na de Ontdekdezorg week verder wil kennismaken, kan meedoen met de activiteiten van werkgevers en onderwijsinstellingen uit Flevoland. Aanmelden voor het Oriëntatietraject kan tot 1 maart 2022.
Meer informatie over het oriëntatietraject, de Ontdekdezorg week en activiteiten is te vinden op https://www.fleverloopbaan.nl/inspiratie/ontdekdezorg-week