(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Advertorial

Hoe zou je in drie woorden de bedrijfscultuur omschrijven? 

Wie is 123inkt en waar streven wij naar? 

Bij 123inkt denk je ongetwijfeld als eerst aan inkt en toners. Al sinds de start van onze webwinkel in 2000, bieden wij met ons huismerk een goed en goedkoop alternatief voor originele printersupplies. Daarnaast zijn wij ook flink aan het uitbreiden zijn op het gebied van kantoor- en hobbyartikelen. Van whiteboards en nietmachines tot verf en schoolspullen: wij hebben het allemaal! 

Dagelijks streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Dat doen we door tegen de allerlaagste prijs te leveren, maar ook een serviceniveau te bieden dat klanten niet verwachten voor deze prijs! Elke bestelling die voor 23:59 uur binnenkomt, moet de volgende dag bij een tevreden klant worden afgeleverd. Uit onze enorme groei blijkt wel dat klanten hier blij mee zijn: we hebben ondertussen meer dan 3,5 miljoen klanten in Nederland en België. Bovendien zijn wij dankzij onze klanten al 14 keer uitgeroepen tot Beste Webwinkel van Nederland bij de Webshop Awards en Shopping Awards. Deze awards staan te stralen in onze vitrinekast, want wij zijn er maar wat trots op! 

Voor welke functies kunnen mensen solliciteren bij jullie?

Wij hebben diverse functies open staan: van klantenservice- of magazijnmedewerker tot een specialisme binnen marketing, inkoop of IT. Eigenlijk alle rollen die nodig zijn om miljoenen 123inkt-klanten de beste online shopervaring te bieden.

(Foto: aangeleverd)