Brigitte Hulscher. (Foto: KerryProPhoto)
Brigitte Hulscher. (Foto: KerryProPhoto)

Corpus Analyser geeft inzicht in gezondheid

ALMERE BUITEN - Gezondheid is het allerbelangrijkste, dat zal iedereen beamen. Maar hoe weet je hoe gezond en vitaal je bent? De Corpus Analyser is een hulpmiddel om 250 fysieke functies snel te analyseren. “Dan weet je bijvoorbeeld of je jouw leefstijl beter kan aanpassen”, vertelt Brigitte Hulscher van Sparkle Now - Change Training & Coaching.

“Naar de dokter gaan we pas als we ziek zijn, maar voorkomen is altijd beter dan genezen”, vindt Hulscher. “Onze auto laten we jaarlijks keuren bij de garage, maar waar is onze APK? Een scan met de Corpus Analyser kan een wake-up call zijn.”

De Corpus Analyser is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren. Het apparaat test het magnetische veld van de cellen in het lichaam op basis van bioresonantie en radionika. Deze analyse - weergegeven in een uitgebreid rapport - onthult energetische onevenwichtigheden.

Leefstijlgewoontes

“Meten en weten is één ding, maar als je daar vervolgens niets mee doet gebeurt er niks. Je moet wel van gewoonte veranderen. Bij ‘Leefstijl leiderschap’ leer ik mensen de meest effectieve veranderingen in leefstijlgewoontes toe te passen, om mentaal, fysiek en emotioneel in balans te komen”,  vervolgt Hulscher. “We krijgen bijvoorbeeld niet alles vanzelfsprekend meer binnen uit onze voeding. Daarnaast maakt het lichaam als we ouder worden niet alles vanzelfsprekend aan. De Corpus Analyser scan geeft de tekorten aan.”

Zelf ontdekte zij zelf bijvoorbeeld dat - ondanks haar gezonde leefstijl - haar zuurgraad te laag is. “Met voeding kun je dit verhelpen. Ook wist ik welke vitamines en mineralen ik moest bij slikken en van welke toxische stoffen ik af moest zien te raken. Dat helpt fitter te worden.” 

Ga voor meer informatie of het maken van een afspraak naar: sparklenow.nl/sparkle-vita-care