Internationale Vrouwendag in Almere

ALMERE - Op dinsdag 8 maart organiseren vrijwilligers en professionals van de buurtkamers extra activiteiten in het kader van Internationale Vrouwendag. Buurtkamers zijn laagdrempelige ruimtes in verschillende Almeerse buurtcentra, gerund door vrijwilligers.

Een greep uit deze extra activiteiten:

-Buurtkamer Het Kardoes, vanaf 13.30 uur: lachworkshop, dansen, bloemschikken en hapjes en drankje.
-Buurtkamer De Cartoon,15.15 – 16.00 uur: Schilder activiteit. Een docent gaat met de vrouwen thematische tekeningen maken. Als afsluiting gaat vrijwilligster Halima haar boek (biografie) presenteren.
-Buurtkamer Cobra: iets lekkers bij de koffie en er wordt een klein verwenpakketje gemaakt voor de dames.
-Buurtkamer De Inloop, 11.00 – 14.00 uur: alle vrouwen zijn welkom om een portretfoto van zichzelf te laten maken. Deze ontvangen zij digitaal. Koffie en thee staan klaar.
-Buurtcentrum Het Forum, 14.00 – 16.00 uur: kom gezellig langs voor een hapje en een drankje (in samenwerking met het wijkteam).
-Buurtcentrum De Wieken, 10.00 – 12.00 uur: kom gezellig langs voor een hapje en een drankje (in samenwerking met het wijkteam).
-Buurtcentrum De Cartoon, 13.00 – 15.00 uur: Kom gezellig langs voor een hapje en een drankje (in samenwerking met het wijkteam).

Kijk voor alle actuele informatie op www.deschoor.nl/vrouwendag