(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Vacature van de maand

Maak het verschil en word coach voor een jaar

ALMERE - Coach4you Almere zoekt (vrijwillige) coaches voor nieuwe eersteklassers. 

Wat is Coach4you? 

Coach4you is er voor kinderen die moeite hebben met schoolwerk (plannen/organiseren/leren) of die het lastig vinden om hun plek te vinden in de nieuwe klas/op de nieuwe school. Coach4you is er ook voor kinderen die van huis uit weinig steun kunnen krijgen. Bijvoorbeeld omdat één van beide ouders ziek is of omdat de ouders de Nederlandse taal nog niet voldoende machtig zijn. De coaching vindt één keer per week plaats bij de leerling thuis (duur: 1 à 1,5 uur) en loopt tijdens het eerste jaar op de middelbare school. 

Voor wie is Coach4you? 

Coaches van Coach4you Almere coachen leerlingen uit groep 8 die extra ondersteuning kunnen gebruiken bij de overstap naar de middelbare school. 

Wie zijn de coaches? 

In principe kan iedereen coach worden. Wel zijn er een aantal eigenschappen en kenmerken die het voor zowel jou als de kinderen en jongeren leuker en makkelijker maken. Dus ben jij sociaal, betrokken, empathisch, initiatiefrijk en heb je hart voor kinderen en jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Dan ben jij een perfecte coach! 

Wil jij ook coach worden? Heb je interesse of ken je iemand die dit aanspreekt? Neem dan contact op met Karolien Hollanders, coördinator Coach4you: k.hollanders@vmca.nl, 06-36070337, 036-5341404.