De Woondôme (Archieffoto: Fred Rotgans)
De Woondôme (Archieffoto: Fred Rotgans)

Inloopavond herontwikkeling WoonDôme

BUITEN - Domus Vastgoedontwikkeling zal dinsdag 22 maart in de WoonDôme aan de Middachtenlaan in Buiten het ontwerp presenteren van de appartementen die op die plek zullen komen.Domus 

Vastgoedontwikkeling is bezig met één van de grootste binnenstedelijke (her)ontwikkelingen in Almere Buiten. Vorig jaar werd een online informatieavond georganiseerd voor omwonenden en buurtbewoners. Met de inbreng die tijdens deze bijeenkomst is opgehaald, en onderzoeken die tussentijds zijn uitgevoerd, zijn de plannen nu verder uitgewerkt tot een ontwerp. 

Op dinsdag 22 maart a.s. van 19.00 tot 21.00 uur zal in de WoonDôme aan de Middachtenlaan 21 in Almere Buiten het ontwerp van de appartementen gepresenteerd worden. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om te komen kijken. Tevens is er de gelegenheid om tijdens deze avond kennis te maken met de ondernemers die op dit moment gebruikmaken van de WoonDôme en kan de kunstenaars EXPO bekeken worden.

Nieuwsgierig naar het ontwerp en de tijdelijke invulling? Aanmelden kan tot 17 maart 2022 via participatie@woondome.info. Voor meer informatie: www.woondome.info.