(Foto: Adobe Stock)
(Foto: Adobe Stock) DMITRIY VASILENKO

Maak je activiteit gratis bekend via onze site

Wil je veel publiek voor jou activiteit of bijeenkomst? Maak het gratis bekend op de populaire website van Almere DEZE WEEK. 

De website van Almere DEZE WEEK is sinds een aantal maanden vernieuwd. Zo is er een Agenda-pagina gekomen waar activiteiten, evenementen, sportwedstrijden en meer opgesomd staan die er te beleven zijn in Almere. De pagina wordt zeer veel geraadpleegd. Op deze pagina zie je overzichtelijk per dag wat er te doen is in Almere.

Gratis vermelding

Het is voor organisaties en instellingen mogelijk om gratis opgenomen te worden in de agenda. Je kan dat bovendien zelf invoeren, zodat de activiteit voor alle bezoekers van de website zichtbaar is.

Hoe werkt het?

Ga naar de website www.almeredezeweek.nl. In de rechterkolom staan de activiteiten die het eerst op de agenda staan. Door op de agenda te klikken krijg je álle activiteiten te zien die er in Almere te doen zijn.

Zelf invoeren

Via de button ‘Meld uw agendapunt aan’ maak je simpel een profiel aan en kun je zelf de activiteit of evenement aanmelden. Die verschijnt dan online zodra de redactie de inzending heeft goedgekeurd.
Wil je je activiteit ook in de krant geplaatst hebben? Dan kan deze tegen betaling gegarandeerd worden. Stuur dan een mail naar info@almeredezeweek.nl of bel met 036-5300765.