Bij hockeyclub Buitenhout kan gratis worden meegetraind. (Foto: aangeleverd)
Bij hockeyclub Buitenhout kan gratis worden meegetraind. (Foto: aangeleverd)

Gratis hockeytrainingen voor jeugd bij Buitenhout MHC

BUITEN -  Hockeyclub Buitenhout MHC geeft alle jeugd vanaf 5jaar de kans om in de maanden maart en april drie keer gratis en vrijblijvend mee te trainen.

De hockeyclub stelt dat bewegen en sociale contacten essentieel zijn, zeker in een tijd waarin veel kinderen minder hebben bewogen door alle corona beperkingen. Daarom geeft Buitenhout MHC alle jeugd vanaf 5 jaar de kans om in de maanden maart en april drie keer gratis en vrijblijvend mee te trainen. Op deze manier wil de hockeyvereniging meer jeugd geïnteresseerd krijgen in de sport hockey, ze laten bewegen in de buitenlucht én ze nieuwe mensen laten ontmoeten.
De gratis en vrijblijvende trainingen zijn op de zondagen 20 en 27 maart en op 3 en 10 april. De trainingen vinden plaats van 10.00 tot 11.00 uur.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met vrijdag 18 maart via de website www.buitenhoutmhc.nl/komerbij. Het is verplicht om aan te melden in verband met het inzetten van trainers, maar ook voor de verzekering. Na aanmelden ontvangen geïnteresseerden een mail met verdere informatie.
Buitenhout MHC is een jonge hockeyvereniging die zich voornamelijk richt op breedtesport. Er is hockey voor jong en oud. De snelgroeiende vereniging telt ruim 550 leden en het sportcomplex ligt aan de Trekweg in Almere Buiten.