(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Vacature van de Maand

Buurtbusvereniging Nobelhorst zoekt chauffeurs

NOBELHORST - Buurtbusvereniging Nobelhorst verzorgt al ruim vier jaar in de daluren en op zaterdag met een 8-persoons busje de busdienst tussen Nobelhorst en bedrijventerrein Sallandsekant. Het aantal reizigers van de buurtbus (lijn 525) blijft door de groei van de wijk stijgen. Het afgelopen jaar vervoerde de dienst ruim 21.000 passagiers naar Sallandsekant of van Sallandsekant naar Nobelhorst.

Door vakanties, ziekte en opzeggingen van chauffeurs is het momenteel lastig om voor elke dienst een chauffeur te vinden. Wie wil helpen door doordeweeks of op zaterdag een dagdeel te rijden? En zodoende de beschikbaarheid te vergroten? Ook al kan je maar één dagdeel per maand, dan nog is de Buurtbusvereniging Nobelhorst daar al mee geholpen. Maar meer diensten rijden is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Voor het rijden met de buurtbus is alleen een geldig 'normaal' B-rijbewijs vereist. Chauffeurs krijgen een reiskostenvergoeding als ze buiten Nobelhorst wonen. Er wordt gewerkt met een leuk team en dat twee á drie keer per jaar bij elkaar komt. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via bbvnobelhorst@gmail.com of via de Facebook-pagina: https://www.facebook.com/bbvnobelhorst.