Floriadepas voor Flevolanders verkrijgbaar

ALMERE - Flevolanders kunnen de Floriadepas met korting kopen. Tot voor kort was een speciale prijs alleen voor Almeerders van toepassing. Nu krijgen alle inwoners van de provincie een mogelijkheid om een half jaar lang van de Expo te bezoeken. De Floriade Pas is te koop via floriade.com/floriadepas.

De pas geeft gedurende de gehele openstelling van 14 april tot en met 9 oktober onbeperkt toegang tot het Floriade-terrein, inclusief een rit met de kabelbaan per bezoek. De prijs voor een Floriade Pas is 79 euro. Inwoners van Flevoland betalen 49 euro voor de pas, voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar bedraagt de prijs 35 euro. De Floriadepas is persoonlijk en kan online worden gekocht. Flevolanders die de pas hebben gekocht komen voor restitutie in aanmerking. 

Illusie

De Floriade is straks elke dag anders met drie seizoenen groen, wisselende bloemenshows, landenpaviljoens, deelnemers uit Flevoland en Nederland en een uitgebreid kunst- en cultuurprogramma. “Het is een illusie om alles in een dag te zien. Daarom is er de Floriadepas. We zijn verheugd dat alle Flevolanders de kans krijgen om met de voordelige Floriade Pas de Floriade zo vaak te bezoeken als men wil. We zien er naar uit veel Flevolanders te verwelkomen”, zegt Floriade-directeur Hans Bakker.