Hoge energierekening? Check kozijnen en beglazing

FLEVOLAND - Minder tocht door de ramen? Vervang enkel en dubbel glas door HR++ of triple glas. het houd de warmte binnen en het wordt stiller in huis, bespaart aanzienlijk op de energierekening en het klimaat wordt een handje geholpen. Energieloket Flevoland helpt verder.

HR++ en triple glas, het woord zegt het al: enkel glas bestaat uit één laag glas en isoleert niet, dubbel glas bestaat uit twee lagen en isoleert matig. HR++ is dubbel glas met een coating en een isolerend gas tussen de platen, waardoor het heel goed isoleert. Triple glas bestaat uit drie glasplaten met een coating en isolerend gas waardoor het super goed isoleert. Hoe goed de huidige beglazing isoleert is eenvoudig te checken met een gratis Thermocard van Energieloket Flevoland.

Gratis thermocard

Check de woningisolatie en reserveer een gratis Thermocard op bij Energieloket Flevoland, via www.energieloketflevoland.nl/contact
Meer informatie? Kijk dan online op www.energieloketflevoland.nl . Het loket is ook bereikbaar via de chat, mail (energieloket@nmfflevoland.nl) en telefoon (0320-252004).