(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Het Leger des Heils bouwt ‘Plein van Hoop’ in Muziekwijk

MUZIEKWIJK - Het Leger des Heils bouwt zaterdag 2 april van 10.30 tot 14.30 uur een ‘Plein van Hoop’ op bij het winkelcentrum in de Muziekwijk (hoek Chopinpad – Strawinskypad).

Rondom het kruis van The Passion vinden allerlei activiteiten plaats. Zo kan iedereen daar onder meer een kaarsje aansteken, een boodschap van hoop achterlaten of een kaart schrijven voor iemand die behoefte heeft aan een hoopvol bericht. 

Dit ‘Plein van Hoop’ zal om 10.30 uur worden geopend door Jörgen Raymann, die ooit verteller bij The Passion was. Een vragenwandeling brengt de bezoeker bij ’t Klankbord, waar een kopje koffie of thee wordt aangeboden.

Optredens

Een ander hoogtepunt deze dag is het optreden van Amazing Kids en Kindertheater Knettergek om 15.30 uur in ’t Klankbord aan de Pianoweg 117. Om het feest compleet te maken is er na afloop voor iedereen een gratis pannenkoek met limonade. Verder is er een collecte voor ‘Samen in actie voor Oekraïne’.

Kaarten voor dit optreden kosten € 2,00 per persoon en kunnen gereserveerd worden via korps.almere@legerdesheils.nl of gekocht worden bij de deur, voorafgaand aan de voorstelling.