Ellen en Arina van Lions Club Almere Veritas overhandigden de opbrengst aan Richard Bleije  van VLA. (Foto: aangeleverd)
Ellen en Arina van Lions Club Almere Veritas overhandigden de opbrengst aan Richard Bleije van VLA. (Foto: aangeleverd)

1492 pakken koffie voor Voedsel Loket Almere

ALMERE - De door Lionsclub Almere Veritas gecoördineerde landelijke Lions Douwe Egberts Waardepuntenactie ten behoeve van het Voedsel Loket Almere (VLA) is een groot succes geworden.

In Almere werden door de Lion- en Leoclub 694.00 DE-punten verzameld via onder meer de diverse supermarkten. De opbrengst van 1492 pakken koffie werd door Ellen en Arina van Lions Club Almere Veritas aan VLA overhandigd. De heer Richard Bleije heeft de koffie namens VLA in ontvangst genomen. Hij bedankte iedereen die waardepunten heeft ingeleverd hartelijk voor de medewerking.

Deze actie was mogelijk dankzij de gastvrijheid van de diverse supermarkten waar de inleverboxen geplaatst mochten worden. Gezien het succes van de actie gaat Lionsclub Almere Veritas hier in december 2022 weer mee door en zij willen dan de boxen weer graag op veel plaatsen in Almere neerzetten. Uiteraard hopen zij dan ook weer dat mensen de actie willen steunen door het doneren van uw Douwe Egberts waardepunten.