Cantatekoor pakt draad weer op

ALMERE - De afgelopen twee jaar zijn moeilijke jaren geweest voor het Cantatekoor Almere. Samen repeteren was bijna niet mogelijk en zoomrepetities bleken een zeer matige vervanging. Maar nu mogen zij weer voluit repeteren en pakken zij de draad vol goede moed weer op.

Het koor zal haar eerste concert na corona geven op 15 oktober van dit jaar. Tijdens dit concert zal de natuur in al haar facetten centraal staan. Rondom dit thema wordt een aantal stukken uitgevoerd begeleid door beelden en verhalen. Het programma zal zeer gevarieerd zijn. Het koor brengt korte stukken ten gehore brengen van onder andere Brahms, Saint-Saëns, Frank Bridge en Mendelssohn. Alt Ria Heemskerk verleent haar medewerking als soliste, maar zal daarnaast ook vertellen over de zang van vogels.

Nieuwe leden welkom

Het cantatekoor zoekt zangers en zangeressen die mee willen doen aan dit concert. De repetities zijn op dinsdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur in kerkcentrum ‘de Lichtboog’ in Stad. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@cantatekooralmere.nl of te bellen naar de voorzitter Rita Huijink 036-5366467. Iedereen is welkom om een keer te komen kijken en mee te doen. 

Meer informatie over zowel het concert als over meezingen met het koor is te vinden op de website www.cantatekooralmere.nl