Paaseieren zoeken tijdens een potje Boerengolf.
Paaseieren zoeken tijdens een potje Boerengolf.

Paaseigolf voor het hele gezin

ALMERE - Outdoorpark SEC Almere organiseert op Eerste en Tweede Paasdag, zondag 17 en maandag 18 april,  een Boerengolf paaseieren zoektocht voor jong en oud.

Gewapend met een boerengolfstick en een bal volg je een leuk parcours met verschillende opdrachten. Onderweg wordt je beloond met heerlijke paaseieren, tenminste als je ze kunt vinden. Eet ze niet allemaal op want ze zijn aan het eind van het spel nog erg belangrijk.

Na het golfen kunnen de ouders genieten van warme chocomel met slagroom bij de buitenhaard, terwijl de kinderen zich vermaken met leuke spellen. Er is genoeg te beleven: reuze-jenga, ringwerpen, eendjes vangen, volleybal, memory en glijbaan met ballenbak. Of maak na afloop een lekker wandeling Boswachterij Almeerderhout. Er zijn diverse wandelingen uitgezet met het Outdoorpark als vertrekpunt.

Het programma duurt ongeveer 1 uur en is leuk voor deelnemers vanaf 4 jaar. De kosten zijn 5 euro per persoon. Er kan worden gestart tussen 10.00 en 15.00 uur. Wel even reserveren via www.outdoorparkalmere.nl