(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Vier skeelerlessen ASV voor beginners en gevorderden

ALMERE – Er is weer veel vraag naar skeelerlessen van de Almeerse Schaats- en Skeelervereniging. Voor beginners en gevorderden vanaf 15 jaar start ASV vier lessen vanaf maandagavond 25 april tot en met 16 mei van 19.00 – 20.00 uur. Inschrijving kan via https://asv-almere.nl/inlineskatecursus . 

Basisvaardigheden aanleren en remmen, beter onder de knie krijgen? Techniek van het inline-skaten verbeteren? Schrijf dan in voor de skeelerlessen. Voorwaarde is wel dat de beginnende deelnemer zelfstandig kan skeeleren, dus de basis beginselen (rollen en rijden) al kan. Er zijn twee groepen, waardoor ook doorstroming naar de gevorderde groep mogelijk is.

De start van de lessen vindt bij ASV plaats, maar een deel van de lessen voor de gevorderden zal op de openbare fietspaden plaatsvinden. Er wordt naast de balans en behendigheid gewekt aan de techniek, de snelheid van het inline-skaten en de conditie, zodat na afloop van de vier lessen iedereen veilig en met veel plezier zelfstandig en veilig door Almere kan skeeleren. 

De kosten bedragen voor de vier lessen 30 euro. Eventueel gebruik van skeelers, helm en knie-/polsbescherming zit bij de prijs inbegrepen. Tijdens de lessen is het dragen van een helm verplicht. Vanaf 20 juni start ASV een tweede serie van vier lessen.