(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Advertorial

Moon & Roos: nieuw vrolijk winkelconcept in Almere Centrum

STAD CENTRUM - Tijdens de coronaperiode besloten zij hun kantoorbanen op te zeggen en het roer om te gooien. Monique van Dulken en Rosalien van Koningsveld ontdekten hun nieuwe ambitie: een nieuw winkelconcept neerzetten waar iedereen blij van wordt. Een concept dat onderscheidend is, inspireert en zorgt voor een positief gevoel. Begin april openden de dames de deuren van een gloednieuwe conceptstore aan de Marktmeesterstraat 10 in Almere Stad: Moon & Roos!

Bij Moon & Roos vind je een variatie van productsoorten die allemaal bijdragen aan het winkelconcept. Nergens in de stad is deze diversiteit in één winkel te vinden. Je vindt hier de leukste en met passie samengestelde collectie dames- en kinderkleding, mooie sieraden, stijlvolle meubels en trendy lifestyle accessoires. Je winkelervaring kun je combineren met een goede kop koffie of thee, met een zelfgebakken koek in het horecagedeelte. Zelfs de fijne meubels waarop jij zit en de koffiebonen waarmee jouw koffie is gezet, kun je bestellen. Het fijne gevoel kun je dus meenemen naar huis.

Nieuwe trend in Almere

Eigenlijk hopen de dames met hun conceptstore ook trendsettend te zijn. "Almere is een grote, groeiende stad. Almere verdient het om minimaal net zo’n leuke winkelstad te worden, zoals je veel ziet in andere (grote) steden. Waar je zomaar opeens verrast wordt door een leuk winkeltje op een plek waar je het niet verwacht."

Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs in de winkel! Volg Moon & Roos ook op Instagram: @moonroosconceptstore.