Jeugdleden rennen het veld op. (Foto: aangeleverd)
Jeugdleden rennen het veld op. (Foto: aangeleverd)

BSC Almere viert clubseizoen openingsdag

Algemeen

ALMERE - Zondag 24 april was de officiële ‘Club Openingsdag’ van het Honkbal en Softbal seizoen. Een jaarlijkse traditie bij BSC Almere.

Van de beeballertjes, tot junioren en beide Honkbal & Softbal A-selecties, zij betraden enthousiast het WK Stadionveld. Het werd een groot feest met swingende muziek, speaker, mascotte Mighty Mags en de Almere clubvoorzitter. De ceremoniële eerste bal ontbrak vanzelfsprekend niet, met de ‘first pitches’ door de werpers en catchers van de Honkbal 1 + Softbal 1 Teams. Dat alles onder de bezielende steun van het talrijke publiek, waaronder veel ouders, oma’s en opa’s en oud leden, opgezweept door de fanatieke aanmoediging van de befaamde ‘Mighty Mags’. 

Clubvoorzitter Frank Groen benadrukte het belang van de fijne en vrolijke sfeer op deze openingsdagen. Hij benoemde de zo positieve en mooie ontwikkelingen bij de club, met name bijvoorbeeld bij de jeugdopleidingen, de kantine-inrichting en in het bijzonder de fraaie LED verlichting op liefst drie officiële velden. En heel belangrijk, de aanwas van nieuwe leden bij de jeugd én senioren leden. Het bracht de Koninklijke Nederlandse Base & Softbal Bond tot de kwalificatie: ‘Beste club van het Jaar’.

Daarna was het tijd voor de wedstrijden van de beide A-selectie Teams en leuke festiviteiten, waarbij de jeugd zich helemaal kon uitleven op een kolossaal springkussen en mooie honkbal- en softbalkoopjes bij de verkoopkraam in de kantine. Culinaire snacks van Benny’s Chicken maaktende Openingsdag tot een compleet gezellig clubfeest bij het, in oktober dit jaar, veertig jaar bestaande BSC Almere.

Hieronder een foto-impressie van de dag. (Foto’s: aangeleverd)

Afbeelding
BSC Almere-voorzitter Frank Groen is trots. (Foto: aangeleverd)
Afbeelding
Afbeelding
The A Team. (Foto: aangeleverd)
Honkbalspektakel.
Afbeelding