(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Skeelerlessen bij ASV in meivakantie

ALMERE - Wie goed wil leren om te inline-skaten kan in de meivakantie terecht bij ASV en De Schoor, Zij bieden op maandag 2, woensdag 4 en vrijdag 6 mei skeelerlessen aan voor de jeugd van 7 tot en met 14 jaar.

Almere is, met de vrij liggende fietspaden een ideale stad om te kunnen skeeleren. Wie de basisvaardigheden, zoals remmen, vallen en behendigheid, beter onder de knie wil krijgen, of de techniek verbeteren, dan biedt de Almeerse Schaatsvereniging (ASV) in de meivakantie drie skeelerlessen aan. 

De skeelerlessen zijn op 2, 4 en mei. Voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar zijn de lessen van 9.30 – 10.30 uur en voor 11 t/m 14 jaar van 11.00 – 12.00 uur. De kosten voor de drie lessen zijn 10 euro inclusief de huur van skate, helm en pols-, elleboog en kniebescherming. Er mogen ook eigen skates en beschermingsmateriaal worden meegenomen.
De lessen worden gegeven op de skeelerbaan van ASV (Competitieweg 5 FBK-park) en worden georganiseerd door ASV in samenwerking met de buurtsportcoach van De Schoor.

Inschrijven kan via het formulier op https://asv-almere.nl/skateclinics-jeugd of kijk voor het volledige aanbod voor jeugd en volwassenen op asv-almere.nl.