Tweede dagkaart gratis bij allGo (Foto: aangeleverd)
Tweede dagkaart gratis bij allGo (Foto: aangeleverd)

Tweede dagkaart gratis bij allGo

Algemeen

ALMERE - Om het voorjaar in te luiden biedt allGo reizigers tot en met 29 mei de tweede dagkaart gratis aan via de allGo-app.

Nederland is na twee jaar pandemie weer open. We kunnen er weer op uit en dat moet gevierd worden, vindt allGo. Maar omdat een feestje in je eentje niet echt een feestje is, mag elke reiziger tot en met 29 mei gratis iemand meenemen bij aankoop van een dagkaart via de allGo-app.

Pak samen de bus

April en mei zijn maanden waarin veel te doen is. Met de meivakantie in aantocht, het festivalseizoen dat losbarst en feestdagen als Koningsdag en Hemelvaart, is dit hét moment om erop uit te trekken. Naomi Elshof (marketeer bij Keolis Nederland, het bedrijf achter allGo): “De behoefte om naar buiten te gaan is groot. We hebben natuurlijk heel lang thuis moeten zitten, maar eindelijk mogen we weer. Zeker als de zon schijnt, trekken we er massaal op uit met z’n allen. Wij willen stimuleren om dat met de bus te doen. En om dat samen te doen.”

Gratis dagkaart

De gratis dagkaart is tot en met 29 mei verkrijgbaar bij aankoop van een dagkaart in de allGo-app. Dit ticket is te gebruiken op alle allGo en R-net bussen binnen Almere. Ga voor alle voorwaarden naar de website van allGo.