Winkelteam Pearle Studio Marktstraat 4 in Almere Haven. (Foto: aangeleverd)
Winkelteam Pearle Studio Marktstraat 4 in Almere Haven. (Foto: aangeleverd)

Nieuwe winkelformule Pearle Studio geopend in Almere

Bedrijf in beeld

Nieuwe winkelformule Pearle Studio geopend in Almere

ALMERE - De voormalige Eye Wish winkels aan de Diagonaal 7, de Stationsstraat 25 en de Marktstraat 4 in Almere zijn omgedoopt tot Pearle Studio. Pearle Studio is een nieuwe winkelformule, waarmee Pearle Opticiens haar portfolio uitbreidt met een luxe label.

Nog vóór de zomer worden in totaal 100 winkels verspreid over Nederland geopend. Bij de Pearle Studio winkels in Almere zullen dezelfde vertrouwde gezichten te zien zijn als in de voormalige Eye Wish winkels. Ter gelegenheid van de opening kunnen klanten tijdelijk profiteren van een openingsaanbod van 40% korting op een complete merkbril of zonnebril op sterkte.

Oogexperts

Pearle Studio is een nieuwe formule onder de vlag van Pearle Opticiens. Beide merken staan voor deskundigheid en toegankelijke oogzorg. Pearle Studio kenmerkt zich door een eigen huisstijl en interieur én oogexperts die service optimaal afstemmen op de behoefte van de klant. Klanten zijn verzekerd van persoonlijk en deskundig advies in hun zoektocht naar een luxer assortiment van merk(zonne)brillen die past bij hun eigen stijl. Klanten kunnen er terecht voor stijladvies, de laatste trends in eyewear (optisch en zon) en kunnen kiezen uit een breed scala aan luxe merken. Bekende merken zoals Gucci, Fendi, Saint Laurent, Burberry en Porsche Design zijn allemaal verkrijgbaar.

Eigen assortiment

Pearle Opticiens en Pearle Studio versterken elkaar doordat ze verschillende doelgroepen aanspreken en elk een eigen assortiment producten en diensten aanbieden. Pearle Studio richt zich op de doelgroep die behoefte heeft aan meer persoonlijk advies, uitgebreide service, op zoek is naar nog verder gepersonaliseerd glas en de nieuwste merkmonturen uit een luxe segment.

Winkelteam Pearle Studio Stationsstraat 25 in Almere Stad. (Foto: aangeleverd)
Winkelteam Pearle Studio De Diagonaal 7 in Almere. (Foto: aangeleverd)