Crazy Little Things.
Crazy Little Things.

Crazy Little Things: Queen Tribute in podium De Meester

STAD CENTRUM - Crazy Little Things doet wat de naam zegt. Het is een Queen tribute met oog voor detail. De band gaat weer met frisse moed toeren en komt deze maand in Poppodium de Meester. 

Crazy Little Things kruipt genadeloos dicht, maar wel op geheel eigen wijze tegen de sound van Queen aan. De band bewapent zich niet met plaksnorren en stofzuigers, maar trakteert op anekdotes die de bandgenoten met de originele Queen-leden hebben beleefd en loepzuivere covers van nummers zoals Keep Yourself Alive en The Show Must Go On.

Zeven muzikale vrienden uit Bergen op Zoom en omstreken startten de Queen Tribute Band Crazy Little Things. Tussen Keep Yourself Alive en The Show Must Go On zit zo’n dertig jaar rockgeschiedenis. Crazy Little Things neemt het publiek mee op zaterdag 21 mei mee op reis door deze tijd waarin Queen zich ontwikkelde tot misschien wel de beste rockban dallertijden.

De zaal zal opengaan om 19:30 en de show start om 20.00 uur. Tickets zijn beschikbaar via www.demeesteralmere.nl of aan de deur van De Meester aan de Rentmeesterstraat.