(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Multisport- en cultuurdag in Almere voor doven en slechthorenden

ALMERE - In de sporthal Haven is op zaterdag 18 juni 2022 een multisport- en cultuurdag. Speciaal voor mensen die doof of slechthorend zijn, van jong tot oud én met of zonder sportervaring. 

Op deze dag kunnen meerdere sporten uitgeprobeerd worden. Voor kinderen en jongeren zijn er daarnaast creatieve workshops. Zo kan er al spelend en ontdekkend kennis gemaakt worden met kunst en cultuur. Tijdens de dag zijn er tolken aanwezig. Deelnemers mogen ook zelf een buddy meenemen en hij of zij mag natuurlijk ook meedoen. 

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@gehandicaptensport.nl onder vermelding van ‘multisportcultuurdag’. Deelnemers ontvangen medio mei een mail met meer informatie over het aanbod en de inschrijving. 

Trainers en sportaanbieders

Ben je sportaanbieder of trainer in de regio Almere? Dan is het mogelijk een sportactiviteit aan te bieden. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om voorafgaand een deskundigheidstraining te volgen over het begeleiden van dove en slechthorende sporters. Interesse? Neem dan contact op via de mail: info@gehandicaptensport.nl.

Multisport- en cultuurdag.
Locatie: Sporthal Haven in Almere, Parkwerf 138
Tijd: 18 juni, 10.00 – 14.00 uur
Toegang: gratis

De dag wordt mogelijk gemaakt door Gehandicaptensport Nederland, Gemeente Almere, Kleur in Cultuur, De Schoor Almere en Deelkracht.