Afbeelding

Kinderdagverblijf Hanna Holman viert 35-jarig bestaan

HAVEN - Kinderdagverblijf Hanna Holman bestaat 35 jaar en dat wordt op vrijdag 3 juni gevierd met de eerste editie van het Festival Hanna Holman. "Daar nodigen wij graag onze klanten, oud-klanten en iedereen die een lijntje met ons heeft voor uit", aldus het team.

Het kinderdagverblijf is gevestigd aan de Noordmark in Almere Haven, op een mooie rustige plek omgeven door groen. "Kenmerkend is de wijze waarop wij al 35 jaar gestalte geven aan kinderopvang: de persoonlijke aandacht voor het individuele kind binnen de groep staat bij ons centraal. Ons vaste, enthousiaste en in leeftijd variërende team is hier mede met mij verantwoordelijk voor. De meeste van ons werken hier al vele jaren. Onze basisprincipes zijn nog altijd rust, reinheid, regelmaat en respect. Dat is in 30 jaar altijd belangrijk gebleven."

Festival

Het jubileum wordt op 3 juni gevierd met het Festival Hanna Holman. Er zullen meerdere springkussens aanwezig zijn, actieve spellen, een stormbaan en bungeerun. Er is muziek en catering in de vorm van een patatje met een snack, een suikerspinmachine, ijsjes en nog veel meer. Kortom, het wordt één groot feest. Omdat Hanna Holman iedereen in zijn/haar behoefte wil voorzien horen zij graag of je erbij bent en met hoeveel personen via info@hannaholman.nl

Het festival is toegankelijk vanaf 16.00 uur. Gevraagd wordt kinderen zelf onder begeleiding te houden. Het moet die dag immers ook een feest worden voor de dames die bij het kinderdagverblijf werkzaam zijn. "Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen zoveel mogelijk mensen te mogen ontvangen om ons 35-jarig bestaan samen te vieren", aldus Team Hanna Holman.

(Eigen foto)