Avond Amateurkunst Cultuurfonds Almere

ALMERE -  Het Cultuurfonds Almere organiseert op woensdagavond 25 mei een Avond Amateurkunst. Speciaal voor alle amateurkunstgezelschappen, zoals koren, orkesten, fotoclubs, toneelverenigingen, dansgroepen enzovoorts. Om elkaar te ontmoeten en vooruit te kijken. Alle Almeerse organisaties op het gebied van amateurkunst en cultuurparticipatie zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens deze avond worden de resultaten besproken van de enquête 'Onderzoek naar amateurkunst en cultuurparticipatie in Almere'. Vanuit deze bevindingen wordt het gesprek met elkaar voortgezet. Zo leren de verschillende gezelschappen elkaar én het Cultuurfonds Almere (beter) kennen. De aanwezigen verkennen gezamenlijk de toekomst en geven daarmee richting aan de ondersteunende taak van het Cultuurfonds.

De Avond Amateurkunst vindt plaats in het Cultuurhuis aan het Baltimoreplein in Almere Buiten. Inloop vanaf 19.00 uur, het programma duurt van 19.30 tot 22.00 uur. Graag hoort de organisatie wie er aanwezig is en met hoeveel personen. Aanmelden kan via info@cultuurfondsalmere.nl o.v.v. 'avond amateurkunst'. De avond is gratis toegankelijk en vindt plaats onder het genot van een drankje en een hapje.