(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Voorjaarsshow TOP Theaterproducties op Stadhuisplein

Uit

STAD CENTRUM - TOP Theaterproducties presenteert donderdag 26 mei van 16.00 tot 17.00 uur een grote Voorjaarsshow op het Stadhuisplein. De gratis toegankelijke show is onderdeel van het het programma ‘Almere Theaterstad/Floriadejaar’.

Het wordt een kleurrijk muzikaal programma, begeleid door een speciaal samengesteld professioneel TOP combo onder leiding van Kees van Zantwijk, met vijf andere fantastische muzikanten. Het is een bloemrijke , fleurige en afwisselende concertshow waarin verschillende soorten muziek de revue passeren. Van musical, opera en operette, tot cabaret en show. Met nummers als ‘Moeder ik wil bij de Revue’, ‘Zalig Zijn’, ‘Big Spender’, ‘Barcarolle’, ‘Ik heb gedanst vannacht’, ‘Amsterdam’ en nog veel meer. “De liedjes zijn onder andere uit onze eerdere producties samengesteld. Gezongen door geweldige topsolisten, een ensemble in prachtige kostuums en zoals genoemd een geweldig combo dat echt het toefje op de taart is”, aldus artistiek leider Dick Schaar. 

Met dit brede repertoire is het voor iedereen een heerlijk uurtje even genieten na het winkelen, met mooie muziek op een groot podium op het stadhuisplein. “Na twee jaar van lockdowns en aangepaste en gemiste voorstellingen kunnen we hier weer lekker de tanden in zetten en eindelijk weer een grote show presenteren.”

Toegang is gratis. Er worden zitplaatsen geprepareerd. Via de mail kaartverkoop@topalmere.nl kunnen mensen laten weten dat ze komen kijken. Dan kan er een beetje rekening worden gehouden met het aantal stoelen.