Afbeelding

Kinderen als bazen van de stad

STAD - Vanuit allerlei hoeken van de stad werken Almeerse kinderen aan een geheim project. In hun eigen voorstelling BAZEN laten zij met spoken word, digital art, rap, een live band, brassband en beeldende kunst zien wat zij zouden doen als ze de baas van hun stad zouden zijn. 

'BAZEN’ is in het weekend van 2 en 3 juli te zien in en rondom Casa Casla aan het Weerwaterplein langs het Deventerpad in Almere Centrum. De bijzondere architectuur vormt het decor vormt van de voorstelling. Het publiek verzamelt zich bij Casa Casla om daarna elk onderdeel van de voorstelling op een andere locatie in de buurt te zien spelen. De kaarten voor de voorstelling zijn te koop via www.kleurincultuur.com.

Wijkgerichte workshops

De deelnemende kinderen hebben zich opgeven voor verschillende workshops door de hele stad. Wat er in die workshops gemaakt is, zal in de voorstelling te zien zijn. Kleur in Cultuur werkt hierbij nauw samen met de kinderopbouwwerkers van De Schoor en theatermakers van Groot Wild.

Wanneer: zaterdag 2 juli en zondag 3 juli, 12.00 uur en 15.00 uur. Startlocatie: Casa Casla, Weerwaterplein. Duur: max. twee uur. Kosten: €12,50. Info: www.kleurincultuur.com en www.grootwildtheater.nl.