(Foto: Anna van Kooij)
(Foto: Anna van Kooij)

Verhalen van Almeerders tijdens Almere187 bij Vis à Vis

ALMERE – Theatergezelschap Vis à Vis presenteert in juni het derde seizoen van Almere187. Dit is een terugkerend storytelling programma waarbij Almeerders persoonlijke en ontroerende verhalen vertellen.

Bezoekers kunnen weer genieten van oprechte verhalen in de intieme setting van restaurant De Rode Haring, op het terrein van Vis à Vis. Het project ontstond uit een interesse naar de 187 culturen die Almere rijk is. Welke verhalen zouden daar achter zitten? Vis à Vis nodigde een aantal Almeerders uit om te komen vertellen en samen met de storytellers van MEZRAB ontvouwde zich een serie inspirerende avonden.

Tijdens de Almere187 voorstellingsdagen worden er niet alleen verhalen verteld. Er wordt samen geluisterd, gepraat en er wordt muziek gemaakt. Na een avond van Almere187 ken je je eigen stad toch weer net een stukje beter.

Almere187 vindt plaats op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni, vrijdag 24 en zaterdag 25 juni. Het programma duurt ongeveer twee uur. Kaarten kosten 17,50, inclusief een eenvoudige maaltijd. Meer informatie en tickets via www.visavis.nl/almere187