(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Samenwerking Super COOL! met Almeers Kenniscentrum Talent (AKT)

ALMERE - Super COOL! is een sport- en maatjes initiatief voor mensen met een beperking. Iedere donderdagavond sporten ca. 30 deelnemers met ca. 15-20 sportmaatjes samen. 

Iedere 4 weken wordt er een andere sport, in samenwerking met een lokale sportaanbieder, aangeboden. De deelnemers zijn in deze periode met heel veel enthousiasme aan het trainen voor hun deelname aan de Special Olympics Nationale Spelen die 10, 11 en 12 juni in Twente zijn. Er doen negen deelnemers mee bij het inline-skaten en 14 Super COOL! deelnemers met bocce. 

Juist het gevarieerde aanbod wat Super COOL! gedurende het jaar aanbiedt, maakt het dat de deelnemers veelzijdige bewegers zijn. En dit past weer goed bij het ASM-gedachtengoed (Athletic Skills Model) van het AKT. Daarom sluit Super COOL! zich aan bij het AKT. Onder het toeziend oog van alle deelnemers en sportmaatjes is de samenwerking afgesloten. Super COOL! ontving daarbij ook een zeer grote sporttas met allerlei specifieke sportmaterialen, die wij weer heel goed bij Super COOL! kunnen gebruiken.

Wil jij je als deelnemer of sportmaatje aansluiten bij Super COOL! stuur dan een mailtje naar info@sportenissupercool.nl