(Foto: De Leedbewakers)
(Foto: De Leedbewakers)

Vis à Vis ontvangt Muziektheaer BOT en De Leedbewakers

ALMERE - Theatergezelschap Vis à Vis in Almere ontvangt deze zomer Muziektheater BOT en De Leedbewakers. BOT speelt de nieuwe voorstelling KLAP! en De Leedbewakers spelen hun voorstelling KØT. 

KLAP! is van 6 t/m 16 juli te zien bij Vis à Vis. Een beeldend, visueel en muzikaal avontuur met bedrieglijk eenvoudige trucage en fysiek spel. Waar we allemaal in een steeds hogere snelheid voortjakkerden, komt alles in één keer tot stilstand. Niets is meer wat het was. De vertwijfeling en vragen die dat oproept vangt BOT in theatrale machines, pakkende composities en sprekende beelden.

De Leedbewakers 

Met de voorstelling KØT vertellen De Leedbewakers het verhaal over het lot van drie ambtenaren, in the middle of nowhere, bij een grenswachtershuisje en een slagboom. Altijd alert en paraat. Maar wat doen ze daar en waarom? Zijn alle protocollen en rituelen nog wel genoeg om het kot bij elkaar te houden? Een fysieke en tragikomische voorstelling over ambtenarij in isolatie. KØT is op 29, 30, 31 juli en 26, 27, 28 augustus te zien bij Vis à Vis.

Meer informatie en tickets: www.visavis.nl