(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Matineeconcert en audities Muziektalent Almere

STAD - Stichting Muziektalent Almere presenteert op zaterdag 18 juni een gratis toegankelijk matineeconcert door jonge getalenteerde musici. 

Het concert begint om 15.00 uur in Casa Casla aan het Weerwaterplein tegenover het Deventerpad en is vrij toegankelijk. Kijk voor meer informatie: op www.muziektalentalmere.nl.

Audities

Muziektalent Almere stimuleert jonge ambitieuze musici om het hoogst mogelijke niveau te bereiken. Het onderwijsprogramma sluit aan op de vakopleidingen bij de grote conservatoria. Op 1 en 2 juli worden er weer audities gehouden. Kinderen en jongeren tussen de 7 en 17 jaar met toewijding voor hun instrument, gevoel voor klank, ritme en timing, een bovengemiddelde vooruitgang en oor voor samenspel, kunnen zich in overleg met hun docent aanmelden om auditie te komen doen. Muziektalent Almere biedt een opleiding met lessen in muziektheorie, gehoortraining, pianobegeleiding, workshops, projecten, examens en geven advies op maat. Aanmelden kan via www.muziektalentalmere.nl/aanmelden.