'Wandelen helpt conditie te verbeteren'

ALMERE - Beweeg- en wandeltrainer Evert Aldewereld, bekend van FitStap Almere laat Almeerderders kennismaken met verschillende wandeltrainingen. "Matig intensief wandelen helpt je de conditie te verbeteren en je spieren en botten sterker te maken", vertelt Aldewereld. 

In diverse stadsdelen van Almere kun je vrijblijvend kennismaken met de veelzijdigheid van de wandelsport. Tijdens elke wandeltraining leer je een andere manier van wandelen. Na afloop staat er verse muntthee met gember klaar.

Op woensdag 22 juni is er een ChiWalking training en op donderdag 23 juni staat de FitStap wandeltraining op het programma. De locatie is Polderpark in Almere Buiten.

Op woensdag 6 juli wordt er Sportief gewandeld en op donderdag 7 juli is er een buurtwandeling bij het Cascadepark in Almere Poort.

Op woensdag 21 september leren deelnemers ontspannen wandelen met mindful Walk en op donderdag 22 september kan worden ervaren hoe leuk het is om op blote voeten te lopen tijdens de Barefootwandeling. De locatie is het strandje bij De Jutter in Almere Haven.

Alle wandeltrainingen zijn van 19.00 tot 20.00 uur. Dankzij financiële ondersteuning van de provincie Flevoland en Sportservice Flevoland ontvangen deelnemers korting op deelname. De eigen bijdrage is 5 euro per wandeltraining. Bij inschrijving voor alles zes trainingen ontvang je één training cadeau. Naast de fysieke training is er ook een online Wandel challenge.

Informatie en inschrijven: info@aldefit.nl of 06-86180156