Afbeelding

Windmill Classic 2022 bij BSC Almere

ALMERE - Na twee jaar afwezigheid kan komend weekend de zevende editie van de Windmill Classic weer plaatsvinden bij BSC Almere.

Er staat drie dagen lang topsoftbal op het programma, met 30 teams en ruim 500 spelers die in verschillende divisies uitkomen: Men’s, Women, Mixed en Coed. Een ‘Slowpitch’ toernooi naar internationale regels, uniek qua omvang in Europa. 

Op vrijdagavond 24 juni zijn er oefenwedstrijden. Op zaterdag 25 juni starten de vele poulewedstrijden en zondag de 26e is echt de grote ‘apotheose’ met alle finales. Leuk en bezienswaardig op de zaterdagavond, is zeker de ‘All Star Game’ tussen de twee selectieploegen bestaande uit spelers uit Europa en Amerika. Altijd een gegarandeerd spektakel.

Plaats van handeling is het WK stadion van BSC Almere op sportpark Fanny Blankers-Koen. Er is ook een gezellig horecaplein. ‘Muziekds’ is voor de kinderen aanwezig met een muziektrolley. Toegang op de toernooidagen is gratis. Speciale Windmill muntjes zijn verkrijgbaar als betaalmiddel.

Meer informatie op https://windmillclassic.com/ en https://www.facebook.com/WindmillClassic BSC Almere.