Vorig jaar werden ook veel activiteiten georganiseerd in de festivaltent. (Foto: aangeleverd)
Vorig jaar werden ook veel activiteiten georganiseerd in de festivaltent. (Foto: aangeleverd)

Festivaltent te gebruiken voor activiteiten bij Oostvaarders

BUITEN - Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders in Almere stelt ook dit jaar weer de grote festivaltent ter beschikking. Ondernemers, sportdocenten, workshopleiders en cultuurmakers zijn welkom om daar hun eigen activiteiten te organiseren en gebruik te maken van de faciliteiten van het bezoekerscentrum. 

De grote festivaltent (tarp) is reeds opgezet en kan tot eind augustus gebruikt worden. Gedacht wordt aan passende activiteiten bij het natuurgebied zoals yoga, lezingen, creatieve workshops, akoestische muziek, markt, literaire middag, performances, demonstraties of kinderactiviteiten. Een klein festival organiseren behoort ook tot de mogelijkheden. De activiteiten die worden georganiseerd, worden meegenomen in de communicatiekanalen van het Natuurbelevingcentrum. 

Ondernemers kunnen gebruik maken van bijvoorbeeld water, elektra, tafels en stoelen en de gratis parkeerplaatsen. Op de locatie is ook horeca en een terras aanwezig. De huur voor het gebruik van de tent en faciliteiten is 10 procent van de kaartverkoop. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Muriël van der Wal via info@vanderwal-projectmanagement.nl.